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Online course – SEO for gambling in Turkey. TG – @helena_kaya

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Learn to understand the core aspects of SEO promotion in Turkey and start getting results on your own.

Gain experience, tools, and tips from top SEO specialists

Course Author

Ready to Take Your SEO Skills to the Next Level?

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You Will Learn About

Algorithms

Learn the principles of search algorithms specific to Turkey’s gambling market.

Black Links

Learn how to work with hack links to boost your site’s ranking.

DDoS Protection

Understand how to protect your website from DDoS attacks and stay secure.

Blocking Protection

Learn methods to avoid website blocking and keep your site accessible.

Domain Cloaking with Hreflang

Master domain cloaking techniques using hreflang to maintain visibility.

Traffic Boost Strategies

Discover where to find additional traffic sources to boost your site.

Drop Domain Selection

Learn how to choose and use Drop domains to achieve top rankings in SERP.

Social Media Domination

Learn how to rank high on SERPs using Twitter accounts and Tumblr pages.

The Course Will Be Helpful If…

You are an SEO specialist, webmaster, developer, marketer, or business owner ready to succeed.

You have tried promoting websites in Turkey or other GEOs.

You want to gain relevant SEO knowledge for 2024.

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rebeers-logo-outline-white

Rebeers è un progetto birrario che guarda al mondo della birra artigianale con l’autentica passione dell’artigiano, il nostro mastro birraio, per le cose fatte per bene.

Alla perizia artigiana nella selezione delle materie prime si affiancano le opportune conoscenze scientifiche per l’elaborazione delle ricette e il controllo analitico del processo produttivo. Una filiera agricola interna ci consente di produrre la maggior parte delle materie prime nelle nostre aziende agricole, in Puglia, per poi selezionarne altre tra le migliori offerte dal mercato.

Tutte le nostre birre sono prodotte con vero metodo artigianale: non filtrate, non pastorizzate, prive di additivi, naturali al 100%, assolutamente vive! Alla prima fermentazione e maturazione in tank segue una rifermentazione in bottiglia e in fusto, a temperatura controllata, per affinarne il gusto e l’aroma e per conferire una lunga shelf life del tutto naturale.

Ai migliori ingredienti da noi selezionati aggiungiamo il tempo lento, quello dell’artigiano, per raggiungere i migliori standard di affinamento e maturazione e offrirvi un’autentica esperienza sensoriale.

Birrificio menzionato tra Le Eccellenze nella “Guida alle Birre d’Italia 2021” di Slow Food Editore.